4 Grunner til at jeg Elsker FirstPrice Makrell-i-tomat

4 Grunner til at jeg Elsker FirstPrice Makrell-i-tomat
  • Den smaker kjempegodt!
  • Perfekt mengde i hver boks for mitt behov.
  • FirstPrice lages fremdeles i Norge
  • Alt dette til halve prisen!

Mange av oss har et forhold til makrell i tomat, det har vært et innslag på mange søndagsfrokoster, den har vært fryktet av sidemannen i de tusen klasserom og alle har lært seg teknikken med å dra av lokket uten å sprute ned både klær og tak.

Jeg har alltid kjøpt den tradisjonelle stabbur varianten – det er den jeg har vokst opp med. Jeg har skygget unna firstprice varianten hele tiden. Stort sett fordi den, ja.. ser billig ut.

Så fikk jeg på en eller annen måte komme over et kommentarinnlegg hvor det nevntes at stabbur-makrell lages i Sverige mens firstprice lages i Norge – Kan dette stemme tenkte jeg? Jeg måtte undersøke og jo da. Orkla har flyttet ut stabbur makrell for mange år siden.

Da måtte jeg prøve den! og helt ærlig, jeg synes den både er friskere i både farge og smak. Heretter blir det kun firstprice makrell i tomat på meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer