Å jobbe overtid ved McDonalds

Å jobbe overtid ved McDonalds

Idag hadde jeg muligheten så da fikk jeg jobbet noen timer ekstra på jobb – jeg arbeidet i en parkeringsgarasje som pusses opp og den lå 20 meter fra en McDonalds.

Åh som jeg elsker fastfood! En QP burger og mango/ananas smoothie er favoritten <3
Fastfood var en av mine store sløseposter tidligere og det kunne fort gå over 2000 i måneden på slike rett og slett unyttige kjøp.

Jeg tok meg selv i å faktisk begynne å bevege meg mot bilen, klar for å hente kortet og gå bort,kanskje bare en liten burger? Men så begynte jeg å tenke.. En vanlig meny koster fort 90-120 kroner – og en 20 krones cheeseburger hjelper ikke stort på sulten, den gjør vel egentlig en bare mer sulten!

Fortsatte mot bilen og kjørte mot Kiwi – kjøpte to grove rundstykker til 6 kroner og en banan til 4. Banan i rundstykke – en skikkelig god og billig lunsj til kun ti kroner.

Og det beste er at når jeg skriver om dette senere på dagen så er jeg glad for valget mitt – hadde jeg gått til McDonalds ville nok min kortvarige glede vært enda høyere – men da ville jeg ha angret enda mer i ettertid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer