Blande ut E-juice for hele Juni

Blande ut E-juice for hele Juni

En av mine gjenværende store og unyttige laster er e-sigarett, det er min store «sløsepost» nå som jeg holder på med å rydde opp i økonomien.

Jeg begynte med e-sigaretter for å få bukt med snusingen, jeg snuste ofte en boks om dagen eller minimum 5 i uka om jeg prøvde å snuse mindre – Det blir 23.000 i året..
Jeg begynte å snuse fordi jeg ville slutte med sigaretter men jeg fortsatte å røyke sigaretter i kombinasjon med snus ganske ofte, så mitt tidligere sløsebudsjett var nok nærmere 30.000 i året, kanskje høyere..

Etter jeg begynte å vape har ikke bare økonomien blitt bedre, men ånde, luktesans og kondis er betraktelig forbedret.
Og nå som jeg har begynt på mitt «budsjettliv» har jeg tenkt på måter å gjøre denne sløsingen enda rimeligere.

For Juni har jeg derfor kjøpt inn:
– 2 x 120ml e-juice med smak og nikotin (6mg) til 249 pr stk
– 1 x 500ml 70/30 VGPG base til 159 kr
Sum: 657 kroner

Disse blander jeg så ut i en stor skål og fyller opp mine tomme flasker som jeg har spart på.
Jeg får da ut 6 flasker à 120 ml til en stk pris av 109 kroner (en 56% besparelse).
En slik flaske pleier å vare en uke for meg som gir en årspris på: 5600,- kroner, det er fremdeles mye å bruke på sløsing men det er betydelig mindre enn hva snus eller røyk kostet meg både i penger og helse + at nikotin mengden blir også blandet ut betraktelig.

Noe av grunnen til at jeg fremdeles vaper er.. vel jeg liker det, jeg synes det smaker godt, jeg liker å kunne ta meg en pause i noen minutter utendørs uten unger eller lyd, alenetid.. Jeg har et helt rituale tilknyttet kaffe og morgen vapen min.

Nikotinmengden min blir stadig mindre, når jeg begynte startet jeg på 10mg og er nå nede på 1-2mg, kanskje jeg slutter helt etterhvert eller går over til kun smak, det vet jeg ikke enda.
Noen laster har man som menneske men det behøver ikke å bety at man ikke kan gjøre det billigere..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer