Dagens «minimering» – Hvordan få mindre rot i hjemmet

Dagens «minimering» – Hvordan få mindre rot i hjemmet

Har du noen tenkt på hvor mange ting du har i hjemmet?
Jeg har tidligere tatt store rydderunder i hjemmet og har kvittet meg med over 10 store søppelsekker stappfulle av søppel, rot og gamle ting jeg ikke har bruk for lengre.

Det er utrolig hvor mye man samler på og det er jammen ikke lett å «se» alt som bare er der. Noe er man så vant med at man tenker at det alltid skal være der, mens noe ligger dypt gjemt i skuffer, bakerst i hyller og skap.

Jeg liker å ta noen små runder av og til, se hvor mye jeg greier å bli kvitt. Og selv om jeg allerede har kastet 10+ søppelsekker med ting så finner jeg alltid noe, når man først begynner blir det også mye enklere å finne mer.

Dagens «fangst»:

To gamle stearinlys som har ligget i en skuff i snart et år.
En boks med spilleffekter som jeg ikke aner hvor kommer fra.
En ødelagt lader.
Gammelt vape utstyr.
Øremuffer.
Bamse som ikke brukes.
Barnebukse som var altfor liten.
Et knekt linjal.
En bamsehale.
Ikea hylleknekt.
Belte.
Gammel ball.
Lyskjede som aldri er åpnet.
Og litt annet, mest søppel.

Dette tok omkring 2 minutter å finne, hva med deg? Minimerer du hjemmet ditt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer