En skikkelig sløse-uke!

En skikkelig sløse-uke!

Denne uken har vært grusom økonomisk!
Idag er det Lørdag og jeg har ikke enda turt å telle over hva jeg har brukt, men jeg har bare på følelsen av at jeg har vært skikkelig ute å kjøre!

Uken startet skjevt mandag morgen, rett ut på en hastejobb før jeg hadde rukket å få morgenkaffen min. En fabrikk hadde nemlig strømproblemer og fikk ikke startet datasystemene sine. Da ble det ett par store kjøpekaffe på bensinstasjonen istedet. 35 kroner hver, 70 kroner rett ut på kaffe!

Etter jobb hentet jeg min datter siden jeg skulle ha henne mandag og tirsdag. Jeg rakk ikke mitt vanlige rituale med å først lage middag og så handle for hverdagen. Denne gangen gikk det rett på butikken etter jobb – uten plan.

Og så har det bare ballet på seg, jeg kan sikkert nevne en rekke unnskyldninger. Men det er bare unnskyldninger.
Jeg har rett og slett bare vært lat, dårlig til å planlegge og generelt vært mitt «gamle jeg».

Når jeg teller opp summene jeg har brukt via kortet og legger til mitt vanlige kontantbeløp ender ukens forbruk opp på 1615 kroner totalt.
615 kroner over budsjett!

En liten lettelse egentlig, jeg hadde trodd at jeg hadde brukt 2000 kroner eller mer. Men det er uansett for my!
Neste uke er jeg bestemt på å innhente meg igjen.
Bruke en plan og holde meg kun til kontanter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer