Hvordan få en Gratis Cola Energy!

Hvordan få en Gratis Cola Energy!

Siden jeg er en mann på budsjett tar jeg meg ikke råd til energidrikker lengre, jeg har hatt mine favoritter men har heller aldri vært en storforbruker av slike leskedrikker. I all ærlighet synes jeg slike energidrikker gir for lite verdi til å koste så mye som dem gjør.

Men min personlige mening til side, jeg vet når man får et godt tilbud – og hva er vel bedre enn gratis?

I disse dager kjører Coca Cola tydeligvis en introduseringskampanje for sin nye energidrikk «Energy». «Den eneste energidrikken med den forfriskende coca cola smaken» sier boksen (Les smakstesten nedenfor)

Gratis sa du?

Så hvordan kan jeg så få en noe gratis sier du? Vel det er enkelt – Last ned Spar app’en og aktiver kupongen – gå til kjøledisken og plukk med deg en cola energy vanlig eller sukkerfri.
Fungerer kun om du har trumf aktivert og koblet opp mot spar app’en vel og merke.

Spar App’en gir meg mye verdi – ikke bare gratis produkter fra tid til annen men 4 rabattkuponger hver uke. Kvaliteten på disse kupongene har til nå vært veldig gode og gir 40% rabatt på mange produkter jeg uansett allerede bruker i det vanlige eller er produkter jeg ofte kan bruke opp.

  • Tips! ikke kjøp noe du ikke trenger bare fordi du får en rabatt!
Jeg valgte den «vanlige» sukkerholdige versjonen

Så hvordan smakte den?

Coca Cola har vært min favoritt brus siden jeg var liten – jeg og noen venner startet faktisk en Cola klubb når vi var 12 år gamle og vi hadde et hovedkvarter i et stort bjørketre og hver vår gren – (Vi var såklart ikke de mest kule gutta i klassen). Jeg husker vi skrev et brev til Cola Norge og fikk tilbake masse kule produkter, capser, buttons, kopper og mer. Det var stor stas.

Uansett, jeg er nok litt bias i min beskrivelse av coca cola her så da får vi ta smakstesten av «Cola Energy» – Den eneste energidrikken med en forfriskende smak av Coca Cola, det er i det minste hva det står på boksen.

Vel, boksen er liten 0.25l til vanlig pris 19.90,- Så den koster omtrent hva alle andre energidrikker i samme størrelse gjør.
Om den er blandet ut med vanlig Coca Cola vet jeg ikke, det virker ikke slik. Det smaker litt som en utblandet cola is med kullsyre men med en eim av ingefær eller kirsebær ( det kan kanskje være guarana ekstraktet?)

Anbefales? Vel – som sagt jeg er ingen stor energidrikk drikker, men hey den var jo gratis – så hvorfor ikke laste ned spar app’en og prøve selv?

Last ned spar app’en her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer