Hårklipper – En Investering Som Lønner Seg!

Hårklipper – En Investering Som Lønner Seg!

Frisører er flinke og kan sitt fag. Jeg har ikke noe imot å gå til en frisør for å få en fin frisyre. Men, imens jeg jobber med min gjeld-snøball så vil jeg forsøke så godt jeg kan å prioritere gjeldsnedbetaling fremfor forbruk.

I 2018 brukte jeg 5748 kroner på frisør til meg selv og min sønn.
Der jeg gikk mot slutten kostet det 540 kroner hver gang og siden min sønn snart fyller 13 betaler han voksenpris.
Om vi skulle klippet oss annenhver måned ville dette ha kostet over 6400 kroner i året.

Men det må vel være vanskelig å gjøre selv, spesielt bak?

En frisør som kan sitt fag vil alltid kunne gjøre en bedre jobb enn om man gjør det på seg selv, men det er fortsatt mulig å gjøre et ganske godt forsøk på egenhånd.

Youtube er en veldig god ressurs:

Dette er til menn, men det finnes også en rekke tutorials for kvinner:

Fordelen for kvinner er at dere kommer langt med bare en god saks, mens for menn er det smart å kjøpe en hårtrimmer på batteri som har flere forhøyninger, min går bare opp til 16mm.

– Skulle jeg kjøpt et nytt idag ville jeg nok gått for noe ala dette settet fra Kjell&Co – Moser Procut. Her får du et komplett sett med saks (som jeg også mangler) og forhøyninger opp til 25mm.

Perfekt om man liker å ha litt lengde for å style håret på toppen eller om andre i familien liker lengre.

Jeg forsøkte å klippe meg selv med en gang jeg mottok den i posten og ble veldig fornøyd, det var egentlig ganske enkelt og det ble rett og fint – og igår klippet jeg min sønn så allerede nå har investeringen gått i pluss!

Jeg prøver ikke å si at man kan erstatte en frisør som kan faget sitt, men for å spare penger i en periode vil jeg anbefale å prøve å klippe sitt eget hår. Gjør man noe feil, så gror det jo ut igjen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer