HowTo

Hårklipper – En Investering Som Lønner Seg!

Å klippe sitt eget hår er dyrt – spesielt om du går til frisøren som jeg gjorde, men hvor mye billigere er det å klippe sitt eget hår?

I 2018 brukte jeg 5748 kroner på frisør til meg selv og min sønn – Der jeg gikk mot slutten kostet det 540 kroner hver gang og siden min sønn snart fyller 13 betaler han voksenpris. Om vi skulle klippet oss annenhver måned ville dette ha kostet over 6400 kroner i året.

Men det må vel være vanskelig å gjøre selv, spesielt bak?
Når man lurer på om man kan gjøre noe selv tyr jeg ofte til YouTube og jeg fant denne videoen.

Dette er til menn, men det finnes en rekke tutorials for kvinner:


Fordelen for kvinner er at dere kommer langt med bare en god saks mens for menn er det smart å kjøpe en hårtrimmer på batteri som har flere forhøyninger, min går bare opp til 16mm.

– Skulle jeg kjøpt et nytt idag ville jeg nok gått for noe ala dette settet fra Kjell&Co – Moser Procut. Her får du et komplett sett med saks (som jeg også mangler) og forhøyninger opp til 25mm.

Perfekt om man liker å ha litt lengde for å style håret på toppen eller om andre i familien liker lengre.


Jeg forsøkte å klippe meg selv med en gang jeg mottok den i posten og ble veldig fornøyd, det var egentlig ganske enkelt og det ble rett og fint – og igår klippet jeg min sønn så allerede nå har investeringen gått i pluss!

Å klippe seg hos frisøren er dyrt og det er enkelt å gjøre det selv. Det beste er at om du gjør noe feil så gror det jo ut igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.