Hvordan Kjøpe Billige Manualer.

Hvordan Kjøpe Billige Manualer.

Om du noen gang har skrevet på julegavelisten at du ønsker deg manualer og ender opp med et sett som er på omkring 5 kg så er det en grunn til det.

Manualer og håndvekter er DYRT. Og jo tyngre jo dyrere – Ved å titte litt på XXL kan en 5kg manual for eksempel koste 299,- mens en 20kg manual koster nærmere 2000,-

Og ønsker du å bygge ditt eget treningsstudio eller bare ha mulighet til å kunne trene hjemme vil det å bygge et rikt utvalg ende opp med å koste mye penger!

Slik fikk jeg 100 kg manualer til 500 kroner!

I min daglige jobb som elektriker tar jeg vare på ledninger og kobber som ellers går i søpla og samler opp.
Dette leverer jeg fra tid til annen inn til den lokale jerninnsamleren og får litt penger for – hos den samme jerninnsamleren så jeg i et hjørne en stabel av manualer og håndvekter, levert inn for gjenvinning.

Noen av mine brukte manualer!

Disse fikk jeg da kjøpt til jernpris + et lite påslag!
Totalt 500 kroner for noen gode og tunge manualer
– Riktignok med litt rust på og noen nedslitte gummikanter, men hva gjør vel det?

Så hvorfor ikke ta en svipptur innom et sted i området ditt som tar imot jernavfall for gjenvinning og se om de har noe liggende?

Et annet tips er å holde et øye med Finn.no – Der kommer det fra tid til annen opp mange gode produkter til bruktpriser, om det ikke gjør noe for deg å mikse forskjellige produsenter så kan du gjøre en kjempegod treningsdeal!

Eller lag din egen?

Lag dine egne treningsmanualer

Vil du kanskje ta budsjett treningen til et helt nytt nivå?
Man kan fint lage mange finurlige løsninger selv – Å bruke sand eller vann er en billig måte for å lage sine egne vekter til treningen.
Ta en titt over tips på Shape.com


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer