Hvorfor er Bloggere så Glad i Kredittkort?

Hvorfor er Bloggere så Glad i Kredittkort?

Etter at min reise mot en bedre økonomi begynte har jeg lest MYE informasjon, tips og råd. En ting som går igjen er at stort sett alle blogger anbefaler, sammenligner og reklamerer for kredittkort. Hvorfor er egentlig bloggere så glade i kredittkort?

Er det ektefølte økonomiske råd? Er virkelig kredittkortfordelene så store og gode at jeg har gått glipp av noen gode tips jeg kan dele med mine lesere?

Jeg mener svaret er: Nei, kredittkort er ikke gode produkter. Faktisk er de skikkelig dårlige produkter.. Joda noen er kanskje litt mindre dårlige, men de er fortsatt skikkelig dårlige produkter!

Så hvorfor vil du alltid kunne finne et kredittkorttips på en blogg?

Svaret er, følg pengene. Dette ordtaket som ser ut til å stamme fra en kongressutspørring om korrupsjon og dårlig etikk i 1974.

Passende

Lar jeg tvilen komme til gode så er kanskje et fåtall faktisk interessert i å liste opp på en ryddig måte hva fordeler, – og ulemper med kredittkort er.
Stort sett alle skriver noe lignende som: » Husk bare på å betale hele saldoen hver måned«

Som et forsøk på å bedre samvittigheten..
et slags «ikke kom her og si at jeg ikke advarte deg«.

 

Hvor mye tjener en blogg på kredittkort?

Det ligger faktisk ganske mye penger i å anbefale leserne sine et kredittkort, noen eksempler jeg kan liste opp:

OBS: Budsjettliv bloggen godtar ikke annonser eller affiliatelinker for kredittselskaper. Vi kan heller ikke navngi hva de forskjellige kredittkortselskapene heter. Fordi vi da vil dermed bryte retningslinjene for annonsørnettverket vi er en del av. Et nettverk som tilbyr flere annonsører enn «bare» kredittkortselskaper.

 

signup bonusen for 3 kredittkort

En vanlig sum en blogger kan tjene på å selge sine lesere et kredittkort begynner på 500 og ender på 1260 kroner pr kort.
Som man ser av disse 3 eksemplene er det mye gode penger i anbefale deg kredittkort. Disse 3 kortene er også noen jeg ofte ser igjen på toppen av forskjellige sammenligningslister.

 

Men disse er vel gode da, siden de ofte anbefales?

Nei, ifølge finansportalen kommer faktisk disse kortene langt ned på listen over hvilke kredittkort som vil være minst dumme for meg.

Dessverre viser det seg altså at mange bloggere ikke har dine beste interesser i fokus. Men lar sine «anbefalinger» styres av hvor mye de kan tjene i sign up bonus og kommisjon.

Forbrukslån gir størst inntekter

Om du trodde kredittkort var der bloggere tjente mest penger tar du feil. Kredittkort er lønnsomt, men spesielt refinansiering lar en blogger kunne tjene store summer.

Forbrukslån/Refinansiering tilbyr gode insentiver til bloggere

 

Som man ser er det store summer i å tilby lån og refinansiering.
Vanlige summer en kan tjene på å selge sine lesere et lån og refinansiering, er fra 500 kroner og opp til 2500 kroner. Alt utifra hvor mye penger bankene vil tjene på deg (hvor dårlige lånene er) vil jeg tro..

En annen «fordel», er at refinansiering høres så fint ut. Man kan vinkle produktet forbrukslån til noe positivt. Som om man tilbyr deg som leser en ny – ren start.

» Bli kvitt den dårlige gjelden og refinansiér! «

Gjerne akkompagnert av smilende personer, soloppganger og andre positive bilder. Men, refinansiering er ikke alltid så lurt – og det fortjener virkelig ikke soloppganger…

Unngå kreditt og mer lån

Det beste du kan gjøre for din privatøkonomi er å unngå mer gjeld, kreditt og lån. Bli gjeldfri ved å følge den mest effektive nedbetalingsmetoden, snøballmetoden.

Det er ved å lage et budsjett og en plan for pengene dine at du begynner å ta tilbake kontrollen. Og det er ved å bytte ut kredittkort med debetkort – eller kontanter, at du virkelig begynner å spare «bonus».

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer