Kjøpe mobil på impuls, nesten!

Kjøpe mobil på impuls, nesten!

Jeg har tidligere skrevet om mine mobil problemer og idag holdt jeg på å bli gal.
Mobilen holder i omtrent 4-9 minutters bruk uten å være i laderen, den kan også ligge urørt i 10-15 minutter mot så å slå seg av om noen prøver å ringe, eller om jeg åpner en snap så slår den seg av og må så ligge 3-5 minutter i laderen for å kunne slå seg på igjen.

Det er en ganske håpløs situasjon egentlig så senere på dagen satte jeg meg i bilen og fant frem mitt nettbrett jeg bruker i arbeidet og fant en nettbutikk som hadde motorola one vision inne på lager – det er den mobilen jeg har sett meg ut siden jeg leste mobiltesten i Tek.no for snart èn måned siden.
Med mobilen i handlekurven og bare utsjekkingen igjen så fikk jeg opp en liten advarsel i bakhodet «Impulskjøp! Fare Fare!» stod det. Jeg har fått slike før jeg begynte med mitt nye budsjettliv, men da har jeg alltid funnet på en god grunn til å overse advarselen, «jeg har jo fortsatt endel penger igjen på kontoen», «jeg trenger den jo» etc etc..

Uten tvil så trenger jeg en ny telefon, ikke bare for jobb bruk men jeg har også lyst til å ta flere egne bilder av litt høyere kvalitet og bruke dem her på budsjettliv, men, jeg må vente noen dager til har jeg bestemt meg for. Ihvertfall til midten av måneden.

Så jeg la ned nettbrettet, plugget telefonen inn i laderen og gikk noen timer uten mobil – det går jo greit det å 🙂

Har du hatt noen nesten-kjøp du stoppet deg selv i, i det siste?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer