Lavkarbo fortsetter! Ukeplan #36!

Lavkarbo fortsetter! Ukeplan #36!

Litt sen med ukens plan, beklager det!

Denne lav-karbo «dietten» begynner jeg virkelig å kjenne på fordelene av. Jeg kaller det en «diett» fordi jeg føler ikke jeg er på noen særlig diett. Jeg planlegger ikke særlig måltider, teller ikke kalorier…
Jeg bare liker lav-karbo maten, spiser mye sunnere og holder meg mett mye lengre = spiser mindre 🙂

Penger til resten av månedens matbudsjett

Ukens innkjøp!

Som vanlig har jeg 1000 kroner å handle mat og dagligvarer for i kontanter.

Mandags formiddag kjørte jeg forbi en bonde som solgte grønnsaker og egg, perfekt for meg på lavkarbo! Jeg kjøpte litt løk, paprika, kål, brett egg, lime, etc for 190 kroner.

Etter en tur på Kiwi ble det en veldig stor handlekurv totalt sett. En del dyre varer også som kattemat og ost, men jeg har alt jeg trenger for en kjempebra uke!

Jeg brukte over 650 kroner tilsammen på mandag på mat, men dette tror jeg skal holde egentlig hele uka.

Til helgen har jeg barnefri, og det betyr lav-lavbudsjett! Da slipper jeg å tenke på å måtte bruke penger på lørdagsgodt, eller noe ekstra godt som ungene liker 🙂

Mandag madness

Mandag ble det stekt bacon som jeg hadde til overs fra helgen i en salig gryte av sopp, løk, hvitløk, spinat, purre, firstprice gulost toppet med bernaisesaus. Servert med rå-grønnsaker og bakt potet.
Endte opp med å ikke orke den bakte poteten.

Tirsdag Fajitas

Tirsdag ble det fajitas med indisk krydret kyllingfilet som jeg hadde i fryseren. Kjempegodt, billig, enkelt og supersunt!

Onsdag rosmarin koteletter

Koteletter er rimelig og god mat. Jeg skal følge delish sin oppskrift på onsdag, men jeg har ikke tatt meg råd til å kjøpe fersk rosmarin så jeg satser på at tørket krydder fungerer godt nok 🙂
Se resultatet her.

Lengre har jeg faktisk ikke kommet på ukeplanen min.
Jeg synes folk er skikkelig flinke som greier å planlegge middager for en hel uke, i min erfaring pleier det ofte å dukke opp ting – eller jeg spiser opp det som er tilgjengelig i kjøleskapet.

Regnskapet kommer, men jeg har foreløpig ikke hatt behov for å bruke penger siden mandag 🙂

Resultat: 4 kroner i overskudd!

Jeg klarte det, såvidt! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer