Min siste «hurra». Motorsykkellappen!

Min siste «hurra». Motorsykkellappen!

En av mine siste «Hurra» før jeg begynte på å fokusere på gjeldsnedbetaling og å legge om forbruket var å melde meg på til å ta motorsykkellappen.

Jeg hadde jo noen tusenlapper på konto – OG jeg hadde SKIKKELIG lyst på en motorsykkel. Så hvorfor ikke – Jeg fant den rimeligste tilbyderen av klasse A lappen i min by (som er blitt anbefalt av 4 andre jeg kjenner) og satte igang! Jeg meldte meg på introduksjonskurset til 799,- og så ballet det på seg.

Nå skal det sies at jeg ikke har inntrykk av at kjøreskolen jeg bruker prøver å utnytte elevene for å sope inn mest mulig penger – tvert imot, jeg har inntrykket av at kjørelæreren virkelig vil at jeg skal bruke minimalt med tid hos dem som mulig og tettpakker kjøretimene til det fulle!

Men det ballet på seg iform av obligatoriske kjøretimer, teoriprøve, gebyr for nytt førerbilde, etc etc.
Jeg fant fort ut at jeg hadde spist for mye enn hva jeg kunne tygge – og jeg måtte jo betale regningene, så da ble det et nytt forbrukslån.. 20000 kroner i lån for å ta MC lappen.
Jeg tror det var mitt vendepunkt – Jeg tjener egentlig for godt til å være nødt til å ta et lån for å betale for motorsykkel lappen, hvordan kan det ha seg at jeg aldri ser ut til å komme ovenpå.

I April når jeg begynte brukte jeg 4819 kroner og i mai har jeg brukt 7100 kroner. Med oppkjøring 3 juli har jeg sannsynligvis igjen nærmere 10 000 kroner.

Jeg har bestemt meg for å gå videre med MC-lappen, bli ferdig med den. Dette får bli min siste «hurra» før jeg endelig kan fokusere på nedbetalinger.
Jeg er LEI av å stadig betale for fortiden – nå vil jeg fokusere og leve livet på en annen måte, ta ansvar. Og jeg gleder meg faktisk!

Hva var din siste «hurra» før du tenkte at nok er nok!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer