Når livet skjer – #budsjettsmell

Når livet skjer – #budsjettsmell

Jeg lå egentlig veldig bra i rute til å greie mitt ukentlige mål om å holde meg til 1000 kr i uken på mat og dagligvarer forrige uke. Helt frem til torsdagen kom!

Dagen begynte egentlig veldig flott, med en deilig jobbfrokost og morgenmøte – så får jeg telefon om at min datter er på sykehuset. Hun har nyrebetennelse og høy crp og har nesten ikke spist noe – hun ønsker seg hamburger fra McDonalds.

I slike stunder går budsjettet ut av vinduet – og det bør det jo. Jeg hadde ikke sagt nei til min datter som er syk og har ikke fått i seg noe næring det siste døgnet fordi jeg må holde meg til budsjettet. Aldri i livet. Heldigvis gikk det bra med min datter og etter 1 time kunne vi gå hjem og dagen etter var hun merkbar bedre i formen.

Senere på torsdagen måtte jeg hastehandle til grill avslutning for min sønn. Pga alt som hadde skjedd rakk jeg ikke å planlegge tilbehøret hjemme og måtte kjøpe ferdigkuttet salat og tilbehør på butikken. Slikt ryker penger på.

Totalt endte mat og mcdonalds på 1611 kroner. 611 kroner over mitt mål for uken.
Livet skjer og noen ganger feiler man på sine mål, heldigvis kommer det alltid nye uker og nye mål.
Alt man kan gjøre er å ikke gi opp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer