Ser du fortsatt på..

Ser du fortsatt på..

Det har vært en solrik dag idag. Jeg var ute – eller, det vil si jeg var ute på terassen og satt der i 2 minutter før jeg tuslet inn i huset igjen. Jeg har fått senebetennelse i skuldra, har hatt det i noen uker nå. Det er grunnen til at jeg holder meg hjemme – eller, det vil si det er grunnen jeg forteller meg selv at jeg holder meg hjemme.

En senebetennelse er utmattende ja. Spesielt når du legger deg klokken 23 og våkner kl 01 av smerter. Poppe noen ibux og paracet og litt vann så prøve å legge seg igjen. Hver dag blir man litt mer zombie enn dagen i forveien.

Men jeg kunne lett ha beveget meg ut av huset. Hva er denne følelsen kalles..? ah, ja. Tiltaksløshet. Det står på skjermen min, ikke akkurat disse ordene men det står der. «Ser du fortsatt på..» lurer Netflix på.

Jeg kunne ha tatt meg en tur i sola, beveget meg på skogstiene i nærheten av der jeg bor. Hørt på en podcast eller ikke hørt på noen ting. Bare ikke gjort noe som helst. Tiltaksløshet.

Det er heldigvis søndag enda, litt til ihvertfall. Jeg rekker nok en episode til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer