Si opp treningssenteret For å spare penger.

Si opp treningssenteret For å spare penger.

Mai er første måneden hvor jeg ikke betaler medlemsavgift på treningssenteret. I Jakten på å kutte kostnader for å betale ned på gjelden har jeg valgt å kutte ut medlemskapet nå som det går mot varmere tider.

Valget var ikke bare enkelt – alt i alt var jeg ganske fornøyd med medlemskapet mitt og gikk vel i snitt 2-3 ganger i uken – men siden det nå nærmer seg sommer kan jeg utnytte det varme været med å jogge utendørs og bruke manualene jeg allerede har.

Jeg har en forholdsvis fysisk jobb også som elektriker.

Iløpet av en arbeidsdag går man tusenvis av skritt, opp og ned trapper, bærer, kutter, borer og trekker så jeg føler jeg får mye trim i hverdagen uansett.


399 er kanskje ikke den store summen men noe må jeg gjøre for å gjøre opp for motorsykkel tabben min.

Hvordan har din erfaring med å si opp treningssenteret vært? Har du angret deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer