Ukens Billige Middag #22

Ukens Billige Middag #22

I Uke 22 innkjøp og plan skrev jeg om hvordan jeg ønsket å bruke kyllingen så mye som mulig hvorav jeg første dagen brukte noe av kjøttet til en pasta og kylling rett, mens jeg kokte kyllingkraft av skrott og ben.

Noe av kraften bruker jeg til ukens billige middag – Kyllingsuppe!

Min erfaring med supper er stortsett posesupper fra Toro og Knorr. Så dette er en av mine første forsøk på å lage en suppe fra bunnen av.

Jeg startet ved å surre en liten løk og 2 hvitløk fedd i olje i bunnen av gryten for å frigi smaken.

Så er var det ikke noe annet å gjøre enn å lempe oppi ingrediensene og la dette koke opp og så småkoke en times tid.


Ingredienser og CA priser.

  • 1 pk Eldorado kyllingnudler: 4,-
  • 3 poteter: 6,-
  • 1 Gulrot: 1.5,-
  • 1 del purre: 1,-
  • 1 stilk stangselleri: 4,-
  • Kyllingkraft (Halve kraften jeg lagde)
  • 1 stk Løk: 2,-
  • 2 Hvitløk fedd: 0.5,-
  • 1/2 Paprika: 3,-
  • Halve kyllingkjøttet som var igjen: 20,-
  • Litt egendyrket koriander på toppen

Sum 42,-
To porsjoner, totalsum 21 kroner!

Lærdom:
– Jeg ville nok ha droppet poteter og stangselleri til neste forsøk, stangsellerien hadde en dominerende smak og potetene passet ikke inn – dem var bare smakløse glovarme klumper som brant på tunga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer