Ukens innkjøp og plan #29

Ukens innkjøp og plan #29

Nå er min andre ferieuke igang og dette ukesbudsjettet blir litt annerledes.

Jeg vil nemlig stort sett ha barnefri denne uken, jippii! Men istedet for å handle inn mye øl (som jeg ville gjort tidligere) skal jeg følge budsjettet, ta livet med ro og prøve å skrive enda flere artikler til denne og en ny blogg jeg også jobber med. Det skal egentlig bli utrolig deilig å få fred rundt meg også 🙂

Som vanlig gir jeg meg selv 1000 kroner i kontanter å handle for.

  • 61 kr på spar. De hadde nemlig tilbud på picnic skinke som jeg trengte 2 av – samt en -40% kupong på toalettpapir som jeg også trengte.
  • Resten handlet jeg på Kiwi.

Totalsum på første handledag ble: 365 kroner,-

Ukeplanen.

  • Siden jeg har barnefri planlegger jeg ingen middag eller ukemeny. Jeg spiser når jeg blir sulten, og synes egentlig det er skikkelig deilig å bare spise brødskiver, nudler og knekkebrød.
127 kroner igjen

Regnskap:
127 kroner igjen, ny rekord! Jeg har merket hvor utrolig lite jeg selv kan leve på hver uke, tror ikke jeg hadde hatt noe problemer med å kutte budsjettet mitt ned til 500 kroner hver uke alene, kanskje også mindre.

Uken endte på 127 kroner, mine to barn + ei niese kom på fredag og da måte jeg på butikken og kjøpe mat de liker og såklart lørdags-godt og chips (som er latterlig dyrt).

Les mer: Min første uke med å kun bruke kontanter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer