Ukens innkjøp og plan #32

Ukens innkjøp og plan #32

Forrige uke gikk bra og jeg kom meg innenfor budsjett til tross for at vi fra fredag til søndag var 3 barn pluss meg selv.

Denne uken begynner ho lille på SFO og jeg har henne derfor hver onsdag men ikke til helgen. Sønnen min fra et tidligere forhold har jeg fullt ansvar for, så han er hjemme denne uken før skolen begynner.

Jeg er tilbake på jobb og hverdagsrutiner begynner å komme på plass igjen.

Som vanlig gir jeg meg selv 1000 kroner i kontanter å handle for.

  • Denne gangen hadde Spar 10-kroners marked, og selv om jeg sluttet litt tidligere på jobb idag var det stappfullt av tilbudsjegere og allerede tomt i hyllen for ting jeg uansett skulle ha, så det ble litt omlegging i planene – men jeg kom meg i havn!

Totalsum på første handledag ble: 515 kroner,-

Mat og dagligvarer for hverdagen

Regnskap:
Etter å ha tellet kronestykkene i butikken på lørdag endte jeg opp med å kun kjøpe det mest nødvendige, toalettpapir og kattesand. Siden bankkortet mitt lå hjemme og ikke kunne brukes ble det som det ble, å ikke kunne bruke mer enn hva jeg har budsjettert for er jo en av fordelene med kontanter 🙂

Uken har ellers gått veldig greit for seg og jeg har igjen 18 kroner av budsjettet mitt på 1000 kroner!

Les mer: Min første uke med å kun bruke kontanter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer