Ukens Innkjøp & Plan #22

Ukens Innkjøp & Plan #22

Ikke den største ukehandelen denne gangen, men jeg har fremdeles mye mat igjen fra forrige uke. Jeg merker for eksempel hvor mye mindre melk vi drikker her i huset, den forrige 1.5l melken jeg kjøpte har gått ut på dato og var uåpnet! Slikt var en umulighet tidligere men nå drikker vi for det meste bare vann – eller i helger vann & brus.

 • Firstprice kylling
 • Sellerirot
 • Stangselleri
 • FirstPrice Paprika
 • Bananer
 • FirstPrice Gulrot
 • Hvitløk
 • 1 kg poteter
 • Eldorado Smøremykt
 • Eldorado Majones
 • 1L Lettmelk
 • Kjøttbuljong Mørk
 • 4 Tomater
 • 180g Entrecote
 • Eldorado Hvite Bønner
 • 1 pk Druer
 • 1 Tube Kaviar
 • 1 stk AliKaffe
 • 1 pk FirstPrice Egg

Totalsum (Kiwi): 471,-

For moro skyld sjekket jeg samme handleliste på Meny sin nettbutikk ved å bruke mine gamle handlevaner(vanlige merkevarer), der kom sluttsummen på 563 kroner.
92 kroner spart eller 16% lavere sluttsum.

I tillegg siden jeg er Kiwi+ registrert får jeg trumf (4.71) og trumf bonus (26.45) av grønnsaker på tilsammen: 31,16,

Totalsummen blir da etter bonus: 439,84,-

En liten handlekurv denne uken.

Ukeplanen.

Jeg har som tidligere skrevet aldri vært særlig flink på å lage matplaner, men jeg har en idè om hvor jeg vil gå denne uken.
Denne uken er planen å lage forskjellige supper fra bunnen av og så skal jeg lage kyllingkraft fra bena til den hele kyllingen.

Senere i uken skal jeg lage en kjøttsuppe med entrecote og den mørke kjøttbuljongen.
Ellers er planen å bruke opp en del av kyllingkjøttet i en pasta middag – så får vi se hvordan vi bruker opp resten. Det er også en helligdag midt i uken (Kristi Himmelfartsdag) og barnefri helg så da er det ikke nødvendig med så intrikate middagsplaner.

Egentlig hadde jeg lyst på fisk denne uken, men det får heller bli i neste uke.
Kanskje man kan få fisket litt i helgen som kommer? 🙂

Oppdatering & tabbe – Når onsdagen kom skulle min datter ha fotballkamp og etter tilsammen 2.5 timer i kaldt vær var man sulten – samtidig skulle min sønn senere kjøres til en kamerat for overnatting og sultne og kalde som vi var kjøpte vi en frossenpizza på Spar (da de hadde -40% rabatt), jeg kjøpte samtidig inn 3 øl, litt godteri, chips og is til helgen på tilsammen 276 kroner.

Jeg er fremdeles under mitt omtrentlige mål på «under 1000» i uka men det var en tabbe å gå på butikken kald og sulten – jeg får planlegge i neste uke å kjøpe inn slik «nødmat» for å ha i fryseren om noe er på tilbud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer