Ukens Innkjøp & Plan #25

Ukens Innkjøp & Plan #25

Finn én feil!

Tippet du fanta´en så har du «rett» – Men denne fikk jeg faktisk gratis ved å bruke Spar App´en denne uken.

Ellers er det en slapphent start på ukehandelen, idag hentet jeg min datter og min vanlige rutine med ukehandling er derfor satt litt på vent. Imorgen skal jeg også jobbe ekstra så da får jeg heller ikke kjøpt inn noe særlig.

Etter 2 uker på rad med budsjettsmell er jeg også klar for å holde meg på et lavt nivå. Senere i uken skal jeg også ha barnehelg og barnebursdag (som er budsjettert for), derfor håper jeg å holde kostnadene ellers så lave som mulig.

– Når livet skjer – #budsjettsmell

Idag har jeg handlet:

  • 1 Fanta (Gratis)
  • 1 Soft flora – Tilbud 10,-
  • 2 stk Joika bokser
  • 3 stk potetmos
  • 1 brokkoli
  • 1 pk gulrøtter
  • Kokt skinke (-40%)
  • 2 tomater
  • 1 pk druer
  • 1 pk firstprice baguetter

Totalsum (Spar): 246,-

Som vanlig sjekket jeg samme handleliste på en supermarked nettbutikk ved å bruke mine gamle handlevaner(vanlige merkevarer & økologisk), der kom sluttsummen på 295 kroner.
49 kroner spart eller 16% lavere sluttsum.

Ukeplanen.

Som sagt starter uken litt utenom det vanlige. På mandag lager jeg en ekstra stor porsjon joika kaker (fantastisk godt 😀 ) og satser på å spise restemiddag på tirsdag også.
Onsdag lager vi kanskje pannekaker og torsdag er jeg jammen ikke sikker på.
Fredag blir det barnebursdag her med pizza (har budsjettert 1000,- for barnebursdagen).

Regnskap:
Regnskapet for uken endte på mer enn hva jeg håpte på, uken ble også mer hektisk enn hva jeg planla for. Nå vurderer jeg å prøve ut noen nye metoder I Juli for å se hvordan det kan påvirke kjøpemønsteret mitt. Kanskje kontantkonvolutter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer