Ukens Plan #37

Ukens Plan #37

Forrige uke klarte jeg det igjen! For andre, eller tredje (husker ikke) uke på rad har jeg klart målet om 1000 kroner i ukesbudsjett. Men, det var på håret forrige uke, og denne uken tror jeg blir verre…

Mandagen begynte med «kaos», hente av barn på SFO klokken 15, hjemme klokken 16 pga kø, så avgårde på fotballkampe etter at jeg fikk hevet i henne litt nudler.

Vi var hjemme halv åtte på kvelden… Når man skal rekke alt + stemme så er det fort gjort å lide av «raske løsninger» på butikken, spesielt når man er sulten og sliten.

Hasteinnkjøp sent på kveld

Kjøleskapet etter uke 36 var ganske skrapet og da ble det dessverre uplanlagt innkjøp av frukt, pålegg og mat + en is til henne og min sønn siden hun scoret mål 🙂

På tirsdag kjøpte jeg inn en større handel som skal vare hele uken, men siden jeg har begge barna i helgen og jeg allerede har brukt ganske mye penger så kommer jeg nok til å havne i minus denne gangen.
Nå er bare målet å gå så lite i minus som mulig!

Huff… kan man ikke bare være litt mer konsekvent 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer