Om Bloggen

Hei, jeg heter Thomas og er 32 år! I tillegg til å være amatørfisker, oppblåsbar kajakkpadler og elektriker driver jeg også BudsjettLiv.no

Som 21 åring tok jeg over omsorgen for min sønn og jeg har siden fått ei datter som jeg har annenhver helg + en dag i uka.

Hva jeg skriver om

Jeg er ingen «naturlig skriver» – Norsk var et av mine dårligste fag på skolen og må derfor beklage på forhånd over grammatiske feil som du oppdager underveis. Men jeg prøver å forbedre meg – og alle er vel dårlige på å skrive en blogg i begynnelsen når man aldri har gjort det før? 😊

  • Livet på budsjett.
  • Tidligere feilsteg og overforbruk.
  • Tabber og tanker jeg gjør underveis.

Budsjettliv er min måte å loggføre meg selv når jeg prøver å gå fra en ubevisst overforbruker med mye gjeld til forhåpentligvis en gjeldfri tilværelse.
Det er også en måte å motivere meg selv underveis og en måte å holde meg selv «opptatt» med noe produktivt når man blir lei av å leve på budsjett.

Og for å gjøre det klart, jeg var langt ute på vidda når det gjaldt privatøkonomi.

Målet mitt er å ikke pynte på sannheten men fortelle den som den er.
Kanskje du kjenner deg igjen i noe?

Ja, det sitter langt inne å utbrodere seg selv på denne måten.
– Privatøkonomi og spesielt feilslått privatøkonomi er et svært tabubelagt område i vårt samfunn.
Som oftest skal man gi et inntrykk av at «alle piler peker oppover«, men sånn er det ikke for alle.

Faktisk etter som jeg har dykket dypere ned i dette temaet om privatøkonomi finner jeg undersøkelser som viser at svært mange nordmenn sliter med det samme som jeg. Overforbruk, stress av å ha gjeld, leve lønning til lønning, osv, osv.

Man blir LEI av å leve slikt, jeg har en helt grei årslønn og trives godt i jobben – Men jeg er LEI av å aldri helt komme meg ovenpå!
Derfor startet jeg budsjettliv, mest for meg selv men kanskje andre også lar seg inspirere? Hvem vet, hører gjerne fra deg!

-annonselinker-

Klikk her for å få 110 kr i rabatt før mva på one.com

Litt om bloggen

Budsjettliv er bygget med WordPress plus fra One.com.

Jeg forsøkte to andre løsninger først. Disse som reklamerer seg som «nesten gratis» – men hvor man nesten alltid ender opp med enda dyrere månedsbetalinger og må betale for å låse opp all slags vanlige funksjoner.

Alt i alt veldig fornøyd med kontrollpanelet og enkelheten i å bruke One.
Sjekk ut One.com du også om du ønsker å starte blogg eller nettside.