Å få et varsel om tvangssalg av bolig på grunn av dårlig økonomi, inkasso eller kredittgjeld er en fortvilende situasjon, men det kan kanskje finnes en utvei. Refinansiering med sikkerhet i bolig er en tjeneste som tilbys både for personer med jobb og NAV/Ufør, selv om du har flere betalingsanmerkninger eller inkassogjeld fra før.

I Norge idag finnes det syv banker som spesialiserer seg på å tilby refinansiering med sikkerhet i bolig. Finanstipset samarbeider med alle disse syv bankene og gjør sitt ytterste for å hjelpe fortvilte nordmenn som har havnet i en vanskelig situasjon.

Det spiller ingen rolle gjelden er misligholdt. Ved å sikre lånet med pant i bolig kan du spare tusenvis av kroner og få en ny økonomisk start. Har du mer enn 300 000,- i kredittgjeld kan Finanstipset prøve å hjelpe deg før boligen går til tvangssalg.

Unngå tvangssalg ved refinansiering

Hvem kan få refinansiering av tvangssalg?

Man behøver ikke å være en dårlig person eller kronisk dårlig betalende for å kunne havne i en tvangssalg situasjon. Det kan være akutte personlige forhold, skilsmisse, dødsfall, depresjon eller lignende som har bidratt til at økonomien har sklidd ut på kort tid. På den Norske sammenligningstjenesten Finanstipset.no kan du få hjelp til å refinansiere boliglån, inkassogjeld og gamle forbrukslån, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

For å hjelpe må du oppfylle noen krav:

  • Må eie eiendom/bolig
  • Inntekt (aksepterer NAV og ufør)
  • Må være over 24 år

Eksempel lån: Eff. rente 6.79% v2mill o/25år, kost kr.1.895.969, tot 3.895.969.

Bli kvitt betalingsanmerkningene og unngå tvangssalg

Et slikt refinansieringslån av inkasso og kredittgjeld kan være løsningen for å unngå tvangssalg av bolig og eiendom, selv om du har opptil flere betalingsanmerkning fra før.

  • Refinansiering fra 300.000-10.000.000 kr med pant i bolig
  • Unngå tvangssalg
  • Ny økonomisk start
  • Redusere dine lånekostnader
  • Bli kvitt alle betalingsanmerkningene

Send inn din søknad til finanstipset her.


Your SEO optimized title