Hopp til innholdet

Refinansieringskalkulator: Sammenlign lån og refinansiering kalkulator

  lånekalkulator

  En refinansieringskalkulator på nett er et nyttig verktøy som hjelper deg med å vurdere potensielle besparelser og fordeler ved å refinansiere eksisterende lån, som boliglån, forbrukslån eller kredittkortgjeld. Med denne refinansieringskalkulatoren kan du sammenligne flere banker og finne den beste renten utifra din alder og beløpet du ønsker å låne.

  Bruk denne enkle sammenlignings-verktøyet og kalkulatoren for å sammenligne forskjellige lån og refinansiering muligheter.

  Lån og Refinansiering kalkulator

  Søk lån og refinansiering via oversikten under, juster beløp og alder og se eksempler på renten du kan få og hvor mye du kan spare på å samle lån og gjeld inn i et nytt refinansieringslån.


  Sammenlign lån og rente online

  En online kalkulator er et nyttig verktøy når du ønsker å finne et lån eller en refinansiering som tilbyr riktig lånebeløp til den best mulig rente. Les mer om hvordan man kan samle lån.

  Ved å bruke en slik lånekalkulator får du raskt oversikt over potensielle lånegivere og hvilken rente disse tilbyr, se også artikkelen om personlige lån hvis du er nysgjerrig på noen av spørsmålene omkring slike usikrede lån.

  Lånekalkulator for refinansiering med sikkerhet i bolig:

  Bruk denne refinansieringskalkulator for å se hvor mye et lån med sikkerhet i bolig vil koste hver måned.

  Lån med sikkerhet i eiendom gjør det mulig å refinansiere gjeld og inkasso selv om man måtte ha dårlig kreditt, les mer om refinansiering av inkasso.


  Uforpliktende refinansiering kalkulator

  En online sammenligning av forskjellige lån og rentenivå gjør at man lettere kan ta et riktig valg når man vurderer å refinansiere et lån, eller søke om et nytt.

  Lånekalkulatoren viser på en ryddig måte hva rentenivået er og lånebeløpet de forskjellige lånegiverne tilbyr.

  Les mer om hvordan du kan unngå tvangssalg, refinansiere gjeld eller hvordan man kan refinansiere inkasso og få et omstartslån og bedre økonomi.

  Få Lån & Refinansiering tilbud fra opptil 22 banker helt enkelt /Sambla.no


  Vi sammenligner refinansiering via banker som er lisensierte finans – og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet

  I tillegg til å innhente opplysninger om lån, renter og eksempler på egen hånd, benytter vi også Forbrukerrådets finansportalen.no.