Refinansieringskalkulator: Sammenlign lån og refinansiering kalkulator

Publisert av Budsjettliv.no den

lånekalkulator

Finn det beste refinansieringslånet med eller uten sikkerhet og de beste rentene.

Med refinansieringskalkulatoren kan du sammenligne flere banker og finne den beste renten utifra din alder og beløpet du ønsker å låne.

Bruk denne enkle sammenlignings-verktøyet og kalkulatoren for å sammenligne forskjellige lån og refinansiering muligheter.

Med denne kalkulatoren kan du enkelt se hvilke selskaper som tilbyr lån og refinansiering til den beste renten online.

Lån og Refinansiering kalkulator

Søk lån og refinansiering via oversikten under, juster beløp og alder og se eksempler på renten du kan få og hvor mye du kan spare på å samle lån og gjeld inn i et nytt refinansieringslån.Sammenlign lån og rente online

En online kalkulator er et nyttig verktøy når du ønsker å finne et lån eller en refinansiering som tilbyr riktig lånebeløp til den best mulig rente. Les mer om hvordan man kan samle lån.

Ved å bruke en slik lånekalkulator får du raskt oversikt over potensielle lånegivere og hvilken rente disse tilbyr, se også artikkelen om personlige lån hvis du er nysgjerrig på noen av spørsmålene omkring slike usikrede lån.

Lånekalkulator for refinansiering med sikkerhet i bolig:

Bruk denne refinansieringskalkulator for å se hvor mye et lån med sikkerhet i bolig vil koste hver måned.

Lån med sikkerhet i eiendom gjør det mulig å refinansiere gjeld og inkasso selv om man måtte ha dårlig kreditt, les mer om refinansiering av inkasso.


Uforpliktende refinansiering kalkulator

En online sammenligning av forskjellige lån og rentenivå gjør at man lettere kan ta et riktig valg når man vurderer å refinansiere et lån, eller søke om et nytt.

Lånekalkulatoren viser på en ryddig måte hva rentenivået er og lånebeløpet de forskjellige lånegiverne tilbyr.

Les mer om hvordan du kan unngå tvangssalg, refinansiere gjeld eller hvordan man kan refinansiere inkasso og få et omstartslån og bedre økonomi.

Lån, Kredittkort og Refinansiering. Besøk Komplettbank.no
Eksempel ved refinansiering av 300 000 kr over 7 år, nominell rente 8,34 %, effektiv rente 9,17 %, etableringsgebyr 0 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 99 995 kr, totalt 399 995 kr. Løpetid 3-15 år. Maks. effektiv rente 21,99 %.


Vi sammenligner refinansiering via banker som er lisensierte finans – og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet

I tillegg til å innhente opplysninger om lån, renter og eksempler på egen hånd, benytter vi også Forbrukerrådets finansportalen.no.