Refinansiering av mye eller høy gjeld kan være en utfordring, heldigvis finnes det muligheter. I Norge er det noen banker som tilbyr refinansiering til personer med store lån og mye gjeld, fra 500.000 til 10 millioner kroner. Også om du måtte ha betalingsanmerkning eller inkassogjeld fra før.

For å kunne refinansiere stor eller mye gjeld må du enten ha en høy inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Eller du må eie en bolig/eiendom som har tilstrekkelig med kapital slik at denne kan stilles som sikkerhet i et nytt refinansieringslån.

Stor gjeld med betalingsanmerkning eller inkasso

På tross av at man kanskje har registrerte anmerkninger eller pågående inkassosaker akkurat nå, så finnes det muligheter for å refinansiere gjelden inn i ett nytt lån som passer bedre med den nåværende økonomiske situasjonen.

Med et såkalt omstartslån kan du refinansiere både liten og stor gjeld med sikkerhet i egen bolig eller eiendom.

Hvis du ikke har tilstrekkelig kapital i boligen fra før, så kan noen banker tilrettelegge for lån hvis du kan stille en tilleggsikkerhet.

Refinansier fra 500 000 til 10 000 000

For personer med mye gjeld (fra 500.000 kroner og oppover) finnes det noen norske aktører som kan hjelpe deg med refinansieringen.

En av de norske aktørene som hjelper til med en slik søknad er Finanstipset. Denne bedriften samarbeider med en rekke norske banker og tar seg av hele den tunge prosessen kostnadsfritt for deg.

Firmaet har spesialisert seg på kunder med større kredittgjeld over 500 000 kroner, og hjelper kundene som har anmerkninger med å bli kvitt betalingsanmerkingene ved å refinansiere boliglånet.

Renteeksempel på refinansiering av forbrukslån med pant i bolig
Gjennomsnittlig rente: Eff. rente 6.79% v2mill o/25år, kost kr.1.895.969, tot 3.895.969.

Mybank er en norsk bank som også tilbyr refinansiering av høy gjeld

En annen bank som også tilbyr refinansiering av store lån og mye gjeld er MyBank ASA. Dette er en Oslo-basert bank som kun opererer som en nettbank og har i tillegg til vanlige bank-funksjoner, også spesialisert seg på å tilby refinansiering av boliglån til personer med høy gjeld og eventuelle betalingsanmerkninger.

Dette lånet er med sikkerhet i egen bolig til refinansiering av høy gjeld, forsøker MyBank å samle så mye som mulig av gjelden inn i ett nytt lån og på den måten hjelpe mennesker å få kontroll over økonomien sin.

Eksempelrente: Effektiv rente 7,25 %,lån på 2 millioner over 25 år, kost 2 466 934,-,totalt kr 4 466 934,-


Om du har mindre utestående lån enn 500.000 kroner finnes det flere andre muligheter for å refinansiere gjeld. Både med og uten sikkerhet, og med eller uten betalingsanmerkninger.


Your SEO optimized title