Hopp til innholdet

Billige, små og unike gaveideer til barn, voksen og deg selv

  Om man har en større familie eller et begrenset budsjett setter man pris på billige gaver man kan gi til voksne og barn. Med bursdager, merkedager og julaften kan det bli ganske dyrt å gi bort gaver, spesielt med en større familie.

  Siden 1965 har den norske nettbutikken Select levert unike og billige produkter innen mange kategorier, blant annet hus og hjem, velvære, klær, sko, gaver og mye mer.

  Denne posten inneholder reklame for Select.no

  Fleksibel arbeidslampe med kraftig lys /Select
  Roterende pute til bil, stol og seng /Select

  Nettbutikken har et stort og interessant utvalg av produkter som egner seg ypperlig som rimelige gaver til noen du er glad i. Med et variert utvalg av unike problemløsere kan du sannsynligvis også oppdage produkter som kan gjøre hverdagen din litt enklere.

  Kjole med god stretch og vidde /Select
  Tørkestativ  som tar liten plass /Select
  Holdningstøtte /Select
  Belteholder /Select
  Myggnett for dør /Select
  Puslespillmatte og puslespill /Select

  Få flere gode gavetips til ham, henne og barn på Select.no


  Omstartlån: UnoFinans sammenligner opptil 21 forskjellige banker for deg.Det er uforpliktende å søke og UnoFinans tar ingen betaling av kunden. De fleste bankene svarer med sine tilbud i løpet av et par timer, og søkerene kan selv gå inn på unofinans.no og vurdere renter og månedsbeløp.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071
Besøk Unofinans her.
  Omstartlån: UnoFinans sammenligner opptil 21 forskjellige banker for deg. Det er uforpliktende å søke og UnoFinans tar ingen betaling av kunden. De fleste bankene svarer med sine tilbud i løpet av et par timer, og søkerene kan selv gå inn på unofinans.no og vurdere renter og månedsbeløp. Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071 Besøk Unofinans her.