De fleste av oss har nå hørt om og forstått konseptet med middagskasse, eller matkasse som det også heter. Ideen er veldig enkel, velg kassen du foretrekker på nett, legg i handlekurv, bestill, og så får du det du trenger til å lage middag med levert hjem på døren.
Men kan en matkasse hjelpe deg å spare penger?

Eksempelmiddag: Svin Teriyaki /Spisriktig

Spar penger på en matkasse

Del for del kan en matkasse være litt rimeligere, like billig, eller også litt dyrere enn å handle inn råvarene selv på butikken. Det man derimot glemmer å ta med i beregningen er noe som får matbudsjettet til å vokse for de fleste av oss.

Unngå impulskjøpene – Spar penger

Å lage en handleliste er enkelt, å kun holde seg til handlelisten er derimot vanskelig for de fleste av oss. Våre svakheter vet butikkene veldig godt om, og ingen butikk er særlig bedre på å utnytte vår impulshandling enn matkjedene.
Spesielt om du har barn og må stå imot kjappe middagsfristelser, eller tryglende blikk langs endeløse rader av fristende matvarer kan pengene fort fly.

Med en middagskasse unngår du å gå på butikken så ofte, du unngår dermed også impulskjøpene som følger med.

Fryst matkasse – Til hele landet

Middagskassen SpisRiktig.no leverer ferske matkasser i Oslo – Buskerud – Østfold og Vestfold. Her kan du velge blant en rekke middagskasser, inkludert Halal.

Velg imellom –

  • Standard
  • Sunn & Lett
  • Lavkarbo
  • Vegetar
  • Senior

Men om du ikke bor i et av disse fylkene har også Spisriktig et tilbud som gjør at du kan motta matkassene frossen – over hele landet!
Varene får du enkelt og greit i posten, fortsatt fryst.

Den frosne maten er fersk og lages dagene før sending og legges i beholdere du kan sette rett i mikroen og tine/varme den.
Middagene er de samme som leveres på døren for andre kunder.
Her kan du bestille 10 – 15 – 20 – 25 middager om gangen, få dem levert etter to dager, og legge dem i fryseren hjemme hos deg, så har du alltid middag på lur. Et kjempegodt alternativ for eldre og single mennesker.

Her kan du se de forskjellige matkassene Spisriktig tilbyr, og alle besøkende fra Budsjettliv får automatisk 10% billigere pris.

Middager som kan leveres frossen over hele landet /Spisriktig
Your SEO optimized title