Hopp til innholdet

Hvordan en Middagskasse kan hjelpe ditt budsjett

  De fleste av oss har nå hørt om og forstått konseptet med middagskasse, eller matkasse som det også heter. Ideen er veldig enkel, velg kassen du foretrekker på nett, legg i handlekurv, bestill, og så får du det du trenger til å lage middag med levert hjem på døren.
  Men kan en matkasse hjelpe deg å spare penger?

  Eksempelmiddag/Godt levert

  Spar penger på en matkasse

  Del for del kan en matkasse være litt rimeligere, like billig, eller også litt dyrere enn å handle inn råvarene selv på butikken. Det man derimot glemmer å ta med i beregningen er noe som får matbudsjettet til å vokse for de fleste av oss.

  Unngå impulskjøpene – Spar penger

  Å lage en handleliste er enkelt, å kun holde seg til handlelisten er derimot vanskelig for de fleste av oss. Våre svakheter vet butikkene veldig godt om, og ingen butikk er særlig bedre på å utnytte vår impulshandling enn matkjedene.
  Spesielt om du har barn og må stå imot kjappe middagsfristelser, eller tryglende blikk langs endeløse rader av fristende matvarer kan pengene fort fly.

  Med en middagskasse unngår du å gå på butikken så ofte, du unngår dermed også impulskjøpene som følger med.

  Fryst matkasse – Til hele landet

  Middagskasser slik som Godtlevert og Adams Matkasse leverer ferske matkasser i de fleste områder over hele landet. Her kan du velge blant en rekke middagskasser uansett budsjett.

  Velg imellom –

  • Favoritt
  • Fleksitarianer
  • Roede
  • Ekspress
  • Kokken
  • Singel
  • Og mange flere

  Med priser fra 299,- på singelkassen og omkring 499,- for den mest populære matkassen kan du skaffe deg selv en lettvinn og rimelig middag for deg selv – eller hele familien.
  De fleste som benytter en matkasse forteller at de ender opp med å bruke mindre penger på dagligvarer og matvarer totalt sett. Dette henger mye med at man går færre ganger på butikken og unngår fristelser i hverdagen.

  Se utvalget av matkasser på Godt Levert og Adams Matkasse.