Hopp til innholdet

Stream Viaplay & HBO for samme pris + Vanlig TV på kjøpet

  Nå har du muligheten til å streame både HBO og Viaplay for samme pris som om du skulle abonnert på dem hver for seg. Pluss du får med alle de store Norske TV-kanalene på kjøpet!

  I pakken «Film & Serier» fra den Norske nye streaming tjenesten «Strim« gir deg nemlig det beste fra både streaming-tjenestene Viaplay og HBO, men også de mest populære norske tv-kanalene som TvNorge, TV2, Vox, Max, TV3, Fem, mm. Alt til 199 kroner i måneden.

  Kritiker & publikumsfavoritten «Yellowstone» /Strim

  Stream Direkte – Når man blir lei av å velge

  Det er deilig å kunne selv velge hva man ønsker å se på – når man ønsker det. Men, noen ganger kan det også bli litt vel mye valgfrihet.

  Jeg personlig har savnet et streaming alternativ som dette, noe som gjør det mulig å klikke meg inn på en tv-kanal slik at jeg bare sitter å kan se, halvsove eller noe å ha på i bakgrunnen mens jeg gjør noe annet.

  Bruk TV-arkivet

  Strim har en smart funksjon som kalles TV-arkivet. Med TV-arkivet kan du se igjennom gamle sendinger som har gått på tv-kanalene de siste syv dagene, noe som er perfekt om du har gått glipp av noe og vil se et program når det passer deg, litt sånn som streaming er ellers, bare med vanlig TV 🙂

  Ingen bindingstid

  Ingen liker bindingstid – heller ikke Strim. Derfor kan du helt enkelt oppgradere, nedgradere eller avslutte abonnementet på dine sider.

  Hva for eksempel med «på tur med dag otto» eller «huskestue» ? /Strim

  Paramount +

  Ikke bare kan du velge blant alle godbitene som Viaplay og HBO har, du kan også se de nyeste storfilmene på Paramount+


  Se alt innholdet på Strim gratis i 14 dager