Hopp til innholdet

Streame Vanlig TV Billig? Ny streaming tjeneste fikser det

  stream vanlig tv billig

  Noen ganger er det fint å kunne streame vanlig tv. Man slipper å måtte bla igjennom hundrevis av serier og filmer i flere minutter, men kan heller velge blant programmer som går direkte på de vanlige tv-kanalene.

  Nå kan du streame vanlige tv kanaler direkte – og i arkiv

  Den nye norske streaming tjenesten «Strim» fra RiksTv lar deg streame alle de mest populære norske TV-kanalene direkte fra PC, smart-tv, telefon eller nettbrett.

  Og det er billig også.
  Jeg husker når jeg sa opp min egen kabel-tv for 3-4 år siden for å gå over til kun streaming at jeg betalte nærmere 500 kroner i måneden for tv-kanalene mine.

  Jeg savner ikke den prisen, men jeg savner de vanlige tv-kanalene. For min egen del synes jeg det er ganske behagelig å kunne velge «at noen andre velger for meg». Noen kvelder og ettermiddager vil jeg gjerne bare følge med, halvsove eller gjøre noe annet mens tv’en lager bakgrunnslyd.

  Med den smarte løsningen «TV arkivet» kan du også bla tilbake og se programmer som har blitt sendt på vanlig tv de siste 7 dagene.

  RiksTv har senket prisene for vanlig-tv streaming via Strim til kun 99 kroner i måneden.

  Mange valgmuligheter til konkurransedyktig pris /Strim
  Omstartlån: UnoFinans sammenligner opptil 21 forskjellige banker for deg.Det er uforpliktende å søke og UnoFinans tar ingen betaling av kunden. De fleste bankene svarer med sine tilbud i løpet av et par timer, og søkerene kan selv gå inn på unofinans.no og vurdere renter og månedsbeløp.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071
Besøk Unofinans her.
  Omstartlån: UnoFinans sammenligner opptil 21 forskjellige banker for deg. Det er uforpliktende å søke og UnoFinans tar ingen betaling av kunden. De fleste bankene svarer med sine tilbud i løpet av et par timer, og søkerene kan selv gå inn på unofinans.no og vurdere renter og månedsbeløp. Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071 Besøk Unofinans her.

   

   

  Oppgraderer du, blir det enda smartere og billigere

  Er du som meg så har du kanskje 2-3 streaming tjenester allerede. Strim har en pakke som kalles «film og serier». Der får du både viaplay, hbo og paramount+, pluss en rekke flere tv-kanaler.

  Prisen for «film og serier» pakken er 199 kroner, altså lavere enn om du har viaplay og hbo separat idag, pluss du får så mye mer itillegg.

  • Ingen bindingstid.
  • Enkelt å oppgradere, nedgradere eller avbestille på egen hånd.
  • Tre forskjellige pakker, alle godt priset og med spennende utvalg.
  • Stream vanlig tv + populære streaming pakker.
  • De nyeste filmene og seriene fra Paramount+

  Nå kan du prøve den nye streaming tjenesten Strim i 14 dager gratis.