Hopp til innholdet

Ha et hvorfor til å nå ditt mål!

  Å snakke om hvordan er noe jeg og mange andre gjør ofte.
  «Hvordan spare penger», «Hvordan komme ut av gjeld» – «Hvordan leve bedre for mindre».
  Men det viktigste spørsmålet man bør stille seg er «Hvorfor«

  Har man et hvorfor kan man klare ethvert hvordan

  Dette er ikke noe jeg – eller andre kan gjøre for deg. Hva som er ditt hvorfor vil skille seg fra mitt. Dette er noe du selv må reflektere over – og svaret på dette spørsmålet vil gi deg noe veldig verdifullt.

   

  Motivasjon

  Hva er ditt mål?

  Mitt er å bli gjeldfri – Men hva er ditt? Kanskje det er å bli gjeldfri for deg også. Kanskje det er å få kontroll på pengene og slutte å leve lønning til lønning. Kanskje det er å investere i egen pensjon – eller kjøpe seg en dyr bil.

  Kanskje din drøm er å reise halve året. Bli økonomisk uavhengig eller ha muligheten til å gi mer til veldedighet.

  List opp noen av dine «hvorfor».


  Her er mine, hvorfor bli gjeldfri:

  • Jeg vil trygge fremtiden for økonomiske svingninger.
  • Jeg vil kjøpe en ny Indian motorsykkel, kontant.
  • Jeg vil reise rundt i – og oppleve USA.
  • Jeg vil besøke Nashville, spise deilig fritert og usunn mat.
  • Jeg vil spare og investere mer for fremtiden.
  • Jeg vil ha muligheten til å hjelpe mine barn med en bedre økonomisk fremtid.

  Ved å tenke over – og visualisere mine hvorfor opprettholder jeg motivasjonen til å holde på, og holde på, og holde på.. med budsjettet og min gjeld snøball.

  Det er mange ganger de siste 3 månedene at jeg har følt fristelsen til å «pause» planen min. For eksempel ved at jeg har lyst til å pusse opp kjelleren, kjøpe et enda bedre kamera til bloggen, bli fristet til å kjøpe mcdonalds i lunsjen – eller for å ta en ferie allikevel..

  Jeg har holdt meg i skinnet til nå, og det er nesten utelukkende fordi jeg har tenkt over mine hvorfor.

   

  Tenk over dine

  .. Jo mer spesifikk du kan klare å bli.
  Og jo mer du kan visualisere deg dine hvorfor.
  Jo større blir sannsynligheten for at du overkommer små fristelser og sløsedjevler som dukker opp underveis.

   

  Bli Kvitt Inkasso, Betalingsanmerkning og redusér renten på dyre lån. Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,34% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.582.298, totalt kr 3.582.298 … /UNOfinans.no