Hopp til innholdet

UKENS INNKJØP OG PLAN #33

  Forrige uke holdt jeg meg også til budsjettet – på håret! Jeg hadde 18 kroner i overskudd etter å ha stått på butikken og telt mynter lørdag ettermiddag på hva jeg hadde råd til å kjøpe (Uke 32).

  Denne uken mistenker jeg at blir litt hard, jeg følte det var mange ting jeg begynner å gå tom for som ikke er typiske matvarer. Såpe, vaskemiddel, etc.

  I starten av uken skal jeg også ha min datter mandag og tirsdag + helgen, så da blir vi egentlig 3 i husholdningen, pluss katt og tre kattunger som spiser ganske mye for tiden. Men vi får se hvordan det går 🙂

  Som vanlig gir jeg meg selv 1000 kroner i kontanter å handle for.

  • Mandag morgen begynte litt skevt ut. Jeg rakk nesten ikke å stå opp før jeg måtte avgårde på en hastejobb.
   Det var nemlig en jordfeil hos en større fabrikk som gjorde at datasystemene ikke fungerte. Da var det bare å hive de 1000 kronene rett i lommen (fant ikke lommeboka) og komme seg i bilen.
  • Siden jeg ikke hadde rukket kaffe endte det opp med en stor kjøpekaffe til 30 kroner etter feilen var rettet.
  • Siden jeg hentet min datter rett etter jobb rakk jeg ikke hjem å hente lommeboka og trumfkortet før vi gikk på butikken.
  • På plussiden fikk jeg en pose med mat moren til min datter ikke rakk å hive i kjøleskapet før jobb etter de hadde vært på tur. Derfor noen litt ekstra rare produkter denne uken.

  Totalsum på første handledag ble: 524 kroner,-

  Egendyrket løk til middag på mandag

  Denne uken gikk så dårlig at jeg måtte skrive et eget innlegg om det.
  En skikkelig sløseuke!

  Les mer: Min første uke med å kun bruke kontanter.