Hopp til innholdet

Billig Pakkereise i 2020 – Charterferie til lav pris

  Hver sesong oppdaterer charterferie operatørene sine reisemål og i 2020 kan du oppleve mange nye spennende destinasjoner i utlandet til lave priser. Med en ferdig planlagt pakkereise slipper du å gjøre mye av forarbeidet og undersøkelser selv.

  Du kan velge blant utvalgte toppdestinasjoner som kombinerer kvalitet, opplevelse og de beste prisene på markedet til en reisedato som passer deg.

  Her ser vi på noen av de nye reisemålene for en av spesialistene bak billige charterferier og pakkereiser, TripX.

  Velg et tema til pakkereisen

  Kanskje det er på tide med en avslappende og romantisk voksenferie mens besteforeldre passer barn og hus, eller kanskje dere er ute etter en ferie med hele familien på et fint og trygt barnetilpasset hotell?

  Uansett hvor du vil reise på charterferie eller hva du ønsker å oppleve så ta en titt på TripX sin «temavelger«. Perfekt for deg som er usikker på hvilke destinasjoner som passer til hva, her velger nemlig TripX teamet ut de riktige hotellene og reisemålene slik at du slipper å måtte gjøre alt forarbeidet.

  Velg din perfekte pakkereise med temaer som:

  • Familie
  • Sol & Bad
  • Storby
  • Kun for voksne
  • Leilighet
  • Luksus
  • Boutique
  • Eller all inclusive

  Besøk TripX sin temavelger og bla igjennom forhåndsplanlagte og tilpassede pakkereiser til lav pris.

  Nye charter destinasjoner i 2020

  Gode charteroperatører oppdaterer stadig sitt utvalg av hoteller og destinasjoner basert på tilbakemeldingene de får fra kundene sine. I år kan du velge blant flere nye destinasjoner over hele verden, fra Nord og Sør-Amerika, til Asia, Europa og Afrika.

  Velg blant nye charterdestinasjonene i 2020 /TripX

  Alle nye charter og pakkereise destinasjonene er manuelt utvalgt for å sikre en ferie som passer dine ønsker i 2020.

  Porto Bay Falesia – Voksent & avslappet

  Opplev for eksempel Porto Bay Falesia, et hotell i Algarve, Portugal, som med sine 9.1 i rating nå var tilgjengelig for kun ca 4700 kroner inkludert flybilletter (priser kan siden ha forandret seg).

  Opplev en annerledes og spennende destinasjon – Vilnius /TripX

  Eller kanskje du er klar for shopping, arkitektur og historie i en ny og spennende destinasjon som Vilnius i Litauen. Opplev de store handlegatene, vakker middelaldersk arkitektur eller spennende historie om den kalde krigen.