Hopp til innholdet

REKO-RING – Kjøp Lokalmat uten Mellomledd

  I et reko-ring utsalg kan vanlige forbrukere kjøpe ferske, spennende og varierte råvarer fra lokale produsenter i området. Uten fordyrende mellomledd.

  Utsalg fra biler

   

  Dette var min første gang til en reko ring. Man bestiller produktene man har lyst på en uke eller noen dager før utleveringsdagen. Så møter man opp og betaler med kort – eller vipps og tar med seg varene hjem.

  Her i Kristiansand ble det solgt kjøtt fra storfe og lam, egg, marinerte grillspyd, arabiske og asiatiske retter, honning, håndlagde pølser, laks, urter og grønnsaker. Et skikkelig kult tilbud jeg kommer til å benytte meg av flere ganger!

  Min første bestilling i reko-ringen Kristiansand.

  2 stk chilli planter og sitronmelisse
  Jeg fikk også kjøpt ca 7 kg kjøtt

  Jeg bestilte:

  • 2 kg kraftben (okse)
  • 2kg nakkekoteletter (okse)
  • 3 kg kjøttdeig (okse)
  • 1 sitronmelisse og 2 chiliplanter
  • Sum: 905 kr

  Omstartlån: UnoFinans sammenligner opptil 21 forskjellige banker for deg.Det er uforpliktende å søke og UnoFinans tar ingen betaling av kunden. De fleste bankene svarer med sine tilbud i løpet av et par timer, og søkerene kan selv gå inn på unofinans.no og vurdere renter og månedsbeløp.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071
Besøk Unofinans her.
  Omstartlån: UnoFinans sammenligner opptil 21 forskjellige banker for deg. Det er uforpliktende å søke og UnoFinans tar ingen betaling av kunden. De fleste bankene svarer med sine tilbud i løpet av et par timer, og søkerene kan selv gå inn på unofinans.no og vurdere renter og månedsbeløp. Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071 Besøk Unofinans her.

   

   


  Hva er en reko-ring?

  En Reko ring er en ny mulighet for vanlige forbrukere til å kjøpe lokalprodusert mat direkte fra dem som produserer varen. Det finnes reko ringer over store deler av Norge nå og på de fleste foregår bestillingen via facebook grupper.

  En reko ring gir forbrukere lokale matvarer uten fordyrende mellomledd

   

  Slik fungerer Reko-ringen

  En produsent av enten kjøtt, grønnsaker, blomster, krydder, kaffe – etc etc legger ut en annonse / post på sin lokale reko gruppe. Der oppgir selgeren pris, bestillingsfrist og hentetidspunkt (som oftest en eller to uker frem i tid).

  Er du interessert legger du inn en bestilling, mottar et bestillings nummer og henter på den angitte hentedatoen. Du betaler enten kontant eller med Vipps.

  Mange lokale produsenter selger sine varer

  En reko-ring er kort sagt en ypperlig anledning for små-skala lokalprodusenter av mat til å reklamere for å selge sine varer direkte til kundene.

  For forbruker kan du komme over spennende og nye matvarer ofte til gode priser som er hyggelig når du har satt opp et budsjett du ønsker å følge.
  Samtidig støtter du også lokale produsenter med å skalere opp, og leve ut sin drøm uten fordyrende mellomledd.