Hopp til innholdet

Tjen penger på renter hver måned ved å låne til firma

  Investering i oppstartsbedrifter eller start ups kan være en spennende måte å investere deler av sparepengene sine på og tjene penger på rentene hver måned. For mens man vanligvis investerer penger via fond eller aksjer, kan man ved å investere direkte i en oppstartsbedrift være med på å skape arbeidsplasser og vekst, samtidig som du kan få en god forventet avkastning tilbake.

  Investering i lån til start-ups og nye bedrifter

  Siden 2016 har tjenesten Kameo.no blitt en av de store tilbyderne av start-up finansiering og bedrifts finansiering via crowdfunding av små-investorer i Norge. Deres tjeneste gjør det mulig å gå igjennom åpne søknader fra bedrifter over hele landet som ønsker finansiering og investere direkte inn i disse.

  Med en minimum tegning på 500,- kan man spre risiko over flere prosjekter /Kameo.no

  Med Kameo får investorene en høy forventet avkastning på sin kapital, og bedriftene får tilgang til en ny finansieringskilde i form av fleksible lån med renter som passer de fleste typer prosjekt. 

  Dersom du ønsker å investere kan du lese mer om crowdfunding lån og crowdlending investering, en smart måte å tjene renter hver måned. Start med crowdlending for 500 kroner eller mer.

  Start smått – Tjen renter hver måned

  Kameo tilbyr en unik og rask investeringsprosess som gjør det enkelt å investere penger i start-up selskaper eller små oppstartsbedrifter via nett. Kameo har også en lav minimum-investeringsgrense som for øyeblikket er 500 kroner, dette gjør at du kan starte lavt og forsiktig, og senere lettere spre risikoen utover flere investeringer og bedrifter.

  Du mottar også renteinnbetalinger hver måned på lån du har investert i, penger som du kan velge å ta ut eller re-investere i flere lån.

  Fra eiendom til transport – Det finnes mange investeringsmuligheter /Kameo.no

  Hva med risiko?

  Enhver investering er forbundet med risiko og det er derfor uhyre viktig at man ikke investerer mer enn hva man kan tåle å tape.
  Historisk avkastning er heller ingen garanti for fremtidig avkastning, det er viktig å tenke på at markeder kan snu og at hele eller deler av investeringen kan gå tapt.

  Kameo anbefaler selv at du alltid sprer risikoen ved å investere i flere bedrifts- og eiendomslån, og at du har en total investeringsportefølje som inkluderer andre og mindre risikofylte investeringer.

  Det er også lurt å spre ut risikoen via andre sparemetoder, f.eks via tradisjonelle fond eller lavkostnad indeksfond som tilbys av blant annet Kron.no. Her kan du lese mer om sparing via indeksfond.

  Les mer om hvordan du kan låne penger til et nytt firma, investere i annet enn fond og aksjer, eller om du bør investere eller betale ned lån.