Hopp til innholdet

Raske penger? Hvordan tjene penger fort

  spar penger på matbutikken

  Har du havnet i en knipe og trenger litt ekstra penger så raskt som mulig? Noen ganger kommer det uventede utgifter i veien uansett hvor flink du måtte være med planlegging eller budsjett. Hvis du ikke har noen nødpenger i en bankkonto, kan du her finne ut hvordan du kan tjene litt ekstra penger på kortest mulig tid.

  Selg noe du har

  Det mest åpenbare tipset er å selge noe du har. Men det er også den raskeste metoden for å tjene noen ekstra penger.
  Rydd i bod, skap og garasje etter ting du ikke har stort behov for lengre- De letteste tingene å selge for å få inn litt penger vil være hvitevarer, elektronikk eller møbler.

  Eller lei noe ut: Har du verktøy eller utstyr, henger eller et partytelt? Uansett hva det er kan du leie det ut via Hygglo.
  Du kan også leie ut bilen din via Nabobil eller GoMore og tjene noen slanter der.  Last ned jobb-apper

  Med ny teknologi har det kommer nye muligheter for å skaffe seg en rask lavterskel jobb eller en fleksibel sidejobb. Prøv noen jobb-apper og se om det finnes tilgjengelige oppdrag i nærheten av deg.
  Gode apper kan for eksempel være småjobb appen Jobyy.no, eller Staffers.no.

  Staffers samarbeider med restauranter og utelivsbransjen og mange benytter dem for å finne tilgjengelig personell til spesielle arrangementer eller om de mangler nok ansatte en kveld, dette vil dermed være en fin mulighet til å vise deg frem for en potensiell fremtidig og fast deltidsstilling.

  Lad opp el-sparkesykler

  Ja du kan faktisk få betalt for å lade opp elsparkesykler der disse er plassert. Fremgangsmåten er veldig enkel, registrer deg i appen eller på nettsiden til noen av selskapene og begynn å tjen penger pr sparkesykkel du lader opp. Noen av de Norske selskapene som lar deg tjene penger på disse jobbene er:

  Kutt strømutgiftene med Elskling.no

  Kutt ned på utgiftene

  Penger spart er penger tjent! Kutt utgiftene slik at du fremover vil ha mer penger å rutte med. Start for eksempel med å:

  • Gå igjennom transaksjoner i nettbanken din og let etter typiske «Sløseposter».
  • Se også etter månedlige trekk som du kan si opp i noen måneder fremover, har du for eksempel for mange streamingtjenester?
  • For dyr strøm? Finn en bedre avtale på Elskling.no
   Elskling finner lavere pris til deg blant over 120 strømselskaper og de har gjort det mulig å sortere bort selskaper som bruker «lokketilbud».
  • Få lavere pris på bredbånd, forsikring og mobil, tjenestetorget.no sammenligner og gir deg uforpliktende tilbud.

  Omstartlån: UnoFinans sammenligner opptil 21 forskjellige banker for deg.Det er uforpliktende å søke og UnoFinans tar ingen betaling av kunden. De fleste bankene svarer med sine tilbud i løpet av et par timer, og søkerene kan selv gå inn på unofinans.no og vurdere renter og månedsbeløp.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071
Besøk Unofinans her.
  Omstartlån: UnoFinans sammenligner opptil 21 forskjellige banker for deg. Det er uforpliktende å søke og UnoFinans tar ingen betaling av kunden. De fleste bankene svarer med sine tilbud i løpet av et par timer, og søkerene kan selv gå inn på unofinans.no og vurdere renter og månedsbeløp. Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071 Besøk Unofinans her.

   

   

  Vask privathus og bedrifter for Vaskehjelp.no

  Vask hus og bedrifter

  Tjen gode penger med å gjøre det rent! Med appen vaskehjelp kan du finne ledige oppdrag for både bedrifter og privatpersoner.

  Bruk appen Vaskehjelp eller Freska.no.
  For å komme igang med disse to må du:


  Lag din egen håndverksbutikk på Epla.no

  Selg produkter på nett

  Er du en kreativ person som liker å lage ting?
  Kanskje du syr, hekler, maler, eller du kan lage kreativ kunst?

  På håndverksider som Epla.no, Etsy.com eller Artfinder.com kan du lage din egen butikk og selge varene dine.

  Tjen penger og gavekort ved å svare på undersøkelser hos Meningstorget.no

  Få belønning for å ta undersøkelser på nett

  Hos Meningstorget.no kan du ta betalte spørreundersøkelser og tjene poeng. Disse poengene kan du så bytte inn i penger overført via PayPal eller gavekort fra CDON.com, G-Sport, Dressmann, Peppes Pizza og andre kjente nettbutikker.

  Du kan også melde deg på som brukertester av nettsider via siden Usertesting.com.

  Du blir sannsynligvis ikke rik, men noen ekstra slanter i måneden er vel ikke så dumt?

  Prøv et budsjett neste måned

  Ting kan skje som gjør at man av og til behøver noen ekstra penger så raskt som mulig og nå har du kanskje fått noen ideer om hvordan du kan tjene noen penger raskt?

  Men hva med å prøve et budsjett neste gang? Det er faktisk ikke så vanskelig – eller avansert som det høres ut som. Prøv selv med å sette opp et budsjett.

  Crowdlending – Tjen penger på renter

  Dersom du ønsker å investere kan du lese mer om crowdfunding lån og crowdlending investering, en smart måte å tjene renter hver måned. Start med crowdlending for 500 kroner eller mer.

  Lån & Refinansiering sammenligning