Blogginntekter Oktober 2019 – Første fulle måned

Blogginntekter Oktober 2019 – Første fulle måned

Hva kan man tjene på en blogg? Dette er et spørsmål som jeg vil finne ut av. For øyeblikket har jeg tre «hovedblogger», dette er blogger om ting jeg interesserer meg for og som begynner å få såpass mye innhold at jeg ikke behøver å skrive så mye der lengre.
Her er hva inntekten ble for disse tre i oktober.

Inntekt fra blogg første måned

En liten disclaimer. Bloggene er eldre enn en måned gamle, de er 2-4 måneder gamle alle sammen. Oktober var derimot første fulle måned med annonsering av både annonser og affiliate-lenker.

Husk også på at 2-4 måneder gamle blogger er som internett «babyer» å regne. Det tar vanligvis 24-36 måneder for en ny nettside/blogg å motta signifikant trafikk fra søkemotorene.

AnnonseinntekterAffiliate inntekter
192 Kroner3834 Kroner

Annonseinntekter: Jeg bruker google adwords på mine blogger. Her får man betalt pr klikk og pr visning av annonsene. Men det er først og fremst pr.klikk som man får penger for.

Affiliate inntekter: Her får man utbetalt en provisjon fra et firma for hver gang en person klikker seg inn på deres side og kjøper noe. Mine favoritt affiliate programmer er:

Hos disse selskapene finner man mange Norske firmaer, både store og små. Det viktige er å prøve å forstå, og finne relevante annonsører til din blogg eller nettsted.

Finner du gode annonsører som passer bra med dine besøkende, vil det være fullt mulig å tjene en god og hyggelig sideinntekt på bloggen din. Om du ikke har en blogg idag bruker jeg selv One.com og deres WordPress plus pakke.

Ny blogg

Jeg er kjempegira! Jeg har nylig sikret meg et kjempebra domene og har allerede startet en blogg innen friluft og aktivitet området. Dette er selvfølgelig et konkurransepreget felt, men jeg har stor tro på dette nye nettstedet og jeg vil oppdatere de nærmeste månedene om utviklingen på den 🙂

Back to top

Denne siden benytter cookies Les mer